La pastisseria Aduara de Castelló s’adhereix a la iniciativa del CD Castelló i Centre Ciutat Castelló

695
La Pastisseria Adsuara de Castelló també s’ha volgut adherir a la iniciativa que el CD Castelló i Centre Ciutat Castelló, el Centre Comercial Obert de Castelló, ha promogut entre els seus establiments associats adquirint un abonament de Cadires Torre Marató i, a més, podrà repartir als seus clients de manera gratuïta entrades fins al final de la temporada com una mostra del seu compromís amb un club que forma part del teixit social de la nostra ciutat des de fa 93 anys. 

Des del cor de la ciutat, Pastisseria Adsuara elabora cada dia el millor per a la ciutat de Castelló. Pastissos, dolços, pastissos, rebosteria salada … I ara el millor pa fet com abans, perquè la qualitat s’imposa. 

Aquesta setmana, el president i conseller delegat del CD Castelló, David Cruz, s’ha passat per la cèlebre forn i pastisseria i ha saludat els seus amos: Vicente Adsuara i Tere Llorens. La fleca i pastería compta amb més de 100 anys a l’esquena al servei dels castellonencs, i cinc generacions. A més, Vicente Adsuara és un gran albinegre doncs el seu pare Vicent Adsuara Santolaria va ser directiu del CD Castelló amb Francisco Beltrán com a president de l’entitat. 

Els comerços adherits tindran una assignació d’un nombre d’entrades i gaudirà de grans avantatges de promoció en les xarxes socials del CD Castelló i la pàgina web del club que compta amb milers de seguidors. Els comerços podran lliurar les entrades assignades d’acord considerin oportú fins a final de temporada. 

Recordem a tots els aficionats que des del CD Castelló s’agraeix la confiança i l’interès de Centre Ciutat Castelló per sumar-se a aquesta iniciativa ja que està convençut que la bona trajectòria esportiva de l’entitat i un ascens de categoria del club tornant al lloc que li correspon en el panorama del futbol nacional suposaria un al·licient per a la ciutat en els diferents sectors relacionats amb els serveis i el comerç en haver una major afluència de seguidors i, per tant, de potencials consumidors i clients.

Punts concrets de l’acord
  • El comerç que adquireixi un abonament de Torre Marató podrà vincular el seu logotip a la pàgina web del CD Castelló SAD (amb una mitjana de 15.000 visitants mensuals) i aprofitant la repercussió mediàtica i social del club per la bona trajectòria esportiva de l’actual temporada, podrà enviar promocions als aficionats i simpatitzants mitjançant les xarxes socials que compta amb milers de seguidors. 
  • L’abonament de Torre Marató permet disposar d’un seient a Tribuna Alta, al costat del Llotja, per a tots els partits que resten de temporada regular, consumicions gratuïtes i descomptes a “La Tenda Albinegra”. 
  • El preus de l’abonament de Torre Marató és de 150 € i podran ser liquidats fins en quatre còmodes terminis (març, abril, maig i juny). 
  • Com a contrapartida i com a retorn per al comerç col·laborador, el CD Castelló lliurarà juntament amb l’abonament un “Pack d’entrades” valorat en 500 €, les quals podran ser canviades durant la resta de partits de Lliga Regular a Castalia, en els temps i forma que consideri el comerç.