La parella de volei platja formada per Herrera i Gavira aconsegueixen medalla de plata en La Haya

434

Pablo Herrera i Adrián Gavira s’han adjudicat la medalla de plata al 3 * de l’Haia i afegeixen un metall més al seu palmarès. Aquesta és la cinquena argent de la parella formada pel jugador castellonenc i el sanroqueño a les nou temporades que porten competint l’un al costat de l’altre, palmarès al qual cal afegir dos ors-vuit bronzes al Circuit Mundial.

La final de la prova dels Països Baixos ha estat molt exigent. El duo nacional s’ha enfrontat als russos Krasilnikov-Liamin amb l’objectiu de lluitar per l’or i la trobada ha estat molt igualat. Tant és així, que el partit s’ha jugat de tu a tu i hi ha hagut fases de domini per part dels dos contrincants. No obstant això, en els trams finals de cada set han estat més encertats els russos, vencent finalment per 0-2 amb parcials de 21-23 i 20-22.

Durant tota la competició Herrera-Gavira han estat a un gran nivell. Les sensacions amb les que arribaven a aquest torneig eren molt bones i els espanyols ho van demostrar des del primer dia, passant com a primers del seu grup amb solvència i deixant enrere a rivals d’entitat tant a quarts com en semifinals (Pedlow-Schachter i Nicolai- Lupo, respectivament)