La Lanzadera de Vila-real ha recaptat 800 euros per a Radio Espai Jove i l’associació de families i persones sordes

108

L’equip de persones desocupades de la Llançadora d’Ocupació de Vila-real ha recaptat 800 euros en l’esdeveniment lúdic i solidari que va organitzar el mes passat a l’plaça Major. Els diners recaptats ha estat lliurat, a parts iguals, a l’Associació de Famílies i Persones Sordes de la Província de Castelló i al Ràdio Espai Jove. La solidaritat és un dels pilars metodològics del programa Llançadores d’Ocupació. No només dins del propi equip – ajudant-se uns als altres a trobar feina-, sinó també fora d’aquest, col·laborant amb altres persones o col·lectius. Amb aquesta idea, l’equip de la Llançadora d’Ocupació de Vila-real va organitzar el 16 d’octubre un esdeveniment lúdic i solidari a la plaça Major, amb el qual va aconseguir recaptar un total de 800 euros.

Acompanyats pel regidor d’Economia, Xavier Ochando, els participants de la Llançadora han lliurat dos xecs (amb import de 400 euros cadascun) a Diana Torada, en representació de l’Associació de Famílies i Persones Sordes de la Província de Castelló; i José Cabanes, responsable de Ràdio Espai Jove, que han agraït la col·laboració brindada pels joves de la Llançadora.

La Llançadora d’Ocupació de Vila-real representa una nova estratègia de lluita contra la desocupació impulsada per Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica i l’Ajuntament de Vila-real, amb la col·laboració de la Generalitat i el cofinançament del Fons Social Europeu.