La Junta del Grau de Castelló mostra el seu suport a la candidatura de Begoña Carrasco a la Presidència local del PP

558

Els membres de la Junta Local del Grau del Partit Popular de Castelló encapçalats per la seva presidenta, Marta Gallén, han mostrat el seu suport a la candidatura de Begoña Carrasco per a la Presidència de la Junta Local signant els avals de cara al Congrés que la formació celebrarà el proper 7 de juliol a les 7 de la tarda al Planetari del Grau de Castelló.

La Junta Local del Grau aglutina més de 400 militants del Partit Popular de la ciutat de Castelló i entre els afiliats que han avalat la candidatura de Carrasco es troba l’actual regidor popular, Vicente Guillamón, o els ex tinents d’alcaldes, Ximo Torres i Joan Gallén, així com la mateixa presidenta del Grau i ex vicealcaldessa, Marta Gallén.

La candidata a la reelecció com a presidenta de la Junta Local de l’PPCS ha agraït el suport del Grau al seu projecte per dirigir el partit en aquesta nova etapa i ha destacat el gran esforç realitzat pels populars “per obrir més el partit a la militància de tal manera que qualsevol afiliat pot presentar-se a presidir el PP local amb només 30 avals i tenir la condició d’afiliats un període mínim de 12 mesos “.

El termini per a la presentació d’avals per poder ser proclamat precandidat finalitza el proper 22 de juny.

A més, gràcies a la fórmula “un afiliat, un vot” tots els militants poden participar exercint el seu dret al vot en el IX Congrés Local de l’PPCS només amb inscriure i estar al corrent de pagament de les quotes.

L’actual presidenta de la Junta Local del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, és l’única aspirant que de moment ha fet pública la seva intenció de presentar-se i que segueix recollint avals per optar a la reelecció.