La III Junior Trail Coves de Sant Josep es celebrarà el diumenge 13 de novembre

218
La III Junior Trail Coves de Sant Josep es celebrarà el diumenge 13 de novembre a partir de les 10.00 hores. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Jordi Julià, i el president de BCS Trail d’Uixó, Héctor Cumba, han presentat aquesta edició en la qual participaran 300 nens i nenes de les categories mini, benjamí, aleví i infantil.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en Cafeteria Miró (carrer Sever Ochoa), Esport Natura (carretera Sogorb) o mitjançant el correu electrònic del club: bcstrailduixo@gmail.com. Cal destacar que l’any passat es van cobrir tots els dorsals i que la prova “ja no només es queda a nivell local o dels pobles del voltant, perquè tenim participants de la província de València i fins i tot de Saragossa”, ha afirmat Cumba.

Julià ha destacat que BCS Trail d’Uixó és “un club jove, amb moltes ganes d’innovar i que ja està consolidat”. Per això ha agraït “tot el treball que realitzen en la promoció del nostre esport més preuat, el trail, en el qual la Vall d’Uixó és un referent, perquè ha acollit campionats d’Espanya, autonòmics i curses de muntanya de gran nivell” . Cumba ha explicat que el Junior Trail Coves de Sant Josep va néixer fa tres anys “per promocionar el trail entre els més petits i que els nens i nenes poguessin sobretot gaudir de l’entorn natural del Paratge de Sant Josep”. “Estem contents amb els resultats perquè és el reflex de tota la feina que hi ha darrere”, ha afegit.

Tots els participants rebran una bossa del corredor amb dinar i diversos detalls. Una cosa que és possible “gràcies a tots els col·laboradors i patrocinadors que no estan donant suport”, ha assenyalat el president de BCS Trail.

Per finalitzar, el regidor d’Esports ha destacat “la tasca que realitza aquest club per fomentar aquest esport i donar a conèixer les nostres muntanyes tant entre els nens i nenes, amb aquesta Junior Trail, com entre les dones, amb la Woman Trail”.