La II lliga de hándbol-platja reunirá a prop de 300 participants el próxim dissabte 17 de juny en la platja de l’Arenal de Borriana

476

Un esport històric per Borriana com l’handbol, mereixia molta més atenció, difusió i possibilitat de practicar que la que en els últims anys se li havia dedicat des de les institucions públiques. I des de fa una mica més d’un any, l’Ajuntament de Borriana va prendre bona nota i començar a treballar en la recuperació de la història handbolística a la ciutat. Si la passada setmana la regidoria d’Esports anunciava la creació del club Handbol Platges de Borriana, avui s’ha celebrat la presentació de la II Lliga d’Handbol-Platja que aquest proper dissabte acollirà la platja de l’Arenal. Fins allà s’ha desplaçat el regidor de Turisme, Santiago Zorío, per donar a conèixer els detalls de la competició i “animar tant als que practiquen l’esport com a aquells que vulguin passar un dia diferent a la nostra platja, a acudir dissabte que ve a la de l’Arenal per presenciar el gran nombre de partits que es disputaran de forma simultània en fins a les tres pistes que s’habilitaran “. Al seu costat, el delegat de la Federació Valenciana a Castelló, Jaume Moreno ha volgut agrair “la predisposició i facilitats que ha donat la regidoria d’Esports a través del SME, així com la Federació Valenciana per a l’organització d’un esdeveniment al qual esperem que acudeixi gent de tota la comarca i els clubs d’handbol de tota la província “.

Entre els organitzadors del campionat, Miguel M. Soria, ha destacat que “ja comptem amb, almenys, vint equips inscrits, el que és una gran xifra, i que elevarà a prop de 300 persones el nombre de participants en un torneig que es desenvoluparà durant una jornada en les tres pistes habilitades a l’Arenal, i sobre el qual cal agrair la col·laboració inestimable de Caixa Popular que ha fet possible una nova edició de la Lliga “.

La de Borriana és la quarta jornada de la II Lliga Autonòmica d’Handbol-Platja que ja passat anteriorment per les poblacions de Benicàssim, Benidorm o Sagunt, i que com ha explicat Santi Zorío, “torna a demostrar l’interès que estem posant per tornar a situar Borriana en el lloc que li correspon pel que fa a promoció dels seus recursos turístics i en organització d’esdeveniments esportius de qualsevol àmbit, i de ben segur que tant pel nombre d’inscrits com per les tasques prèvies d’organització serà tot un èxit i servirà per seguir recuperant un esport tan especial per a la nostra ciutat com l’Handbol “.