La Guàrdia Civil ha detingut a Vinaròs a un perillós delinqüent evadit de la presó de Barcelona

506

La Guàrdia Civil, en la denominada operació ‘Estrella Roja’, ha detingut a la localitat de Vinaròs a un home de 38 anys d’edat i de nacionalitat espanyola que es trobava evadit d’una presó de Barcelona.

L’actuació es va iniciar el passat mes d’abril, quan la Guàrdia Civil va començar a sospitar que un individu, que es trobava evadit d’un centre penitenciari de Barcelona on complia condemna per la seva relació amb un delicte d’homicidi i tinença il·lícita d’armes, es podria trobar residint a la zona del “Baix Maestrat”.

Després d’establir diversos serveis de control i vigilància de les zones on es podria amagar, es va localitzar un habitatge a Vinaròs en la qual es trobava l’ara detingut i de la qual mai sortia.

Per tot això els agents van accedir a l’habitatge, on després de procedir a la seva detenció, es va efectuar un registre degudament autoritzat on es van intervenir un fusell Kalashnikov AK-47, dues pistoles, tres arcs, documentació falsa, un visor nocturn, emissores portàtils, grillons , un matxet, així com diversa munició i fletxes de punta metàl·lica.

A l’ara detingut se li atribueixen els delictes de dipòsit d’armes de guerra, tinença il·lícita d’armes, falsedat en documents i trencament de condemna, així com buscat per 5 jutjats de Vinaròs, Tarragona i Barcelona que sol·licitaven la seva recerca, detenció i ingrés a la presó