La Generalitat promociona l’oferta turistica esportiva de la Comunitat Valencianaentre turoperadors especialitzats

468

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, promociona l’oferta de turisme esportiu de la Comunitat Valenciana entre operadors turístics esportius noruecs.

D’aquesta manera, l’Agència Valenciana del Turisme, el patronat de turisme de la Costa Blanca, Alacant Turisme i Visit Benidorm han convidat del 8 a l’11 de juny a dues agències de viatge noruegues especialitzades en turisme esportiu (Indre Østfold Reisebyrå i Escape Travel) a la Costa Blanca.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància de la realització d’aquest fam trip, ja que els viatges esportius “possibiliten promocionar l’oferta turística de la Comunitat a través de participants ia més ajuda a desestacionalitzar el turisme ia posar en valor les nostres instal·lacions per a la pràctica de l’esport “.

A més, Colomer ha ressaltat que “la gran infraestructura hotelera, les instal·lacions esportives de primer ordre i les condicions climatològiques fan de la Comunitat Valenciana una destinació ideal per a aquest tipus de visitants, ja siguin esportistes amateurs com equips professionals”.

L’itinerari previst inclou visites a instal·lacions de diferents destinacions de la Costa Blanca (Alacant, Benidorm, La Nucia, l’Alfàs del Pi, Torrevella, Elx i Algorfa). Durant el viatge coneixeran les diferents instal·lacions esportives de les localitats, a més de descobrir millor l’oferta complementària, els recursos turístics, la gastronomia, així com els serveis oferts per posicionar la Comunitat Valenciana com una destinació ideal per a la pràctica d’esports a l’aire lliure .

L’operador turístic Indre Østfold, és una agència autònoma especialista en viatges esportius, principalment futbol, ​​handbol i natació. Envien unes 3000 persones a l’any a Espanya, on treballen a Costa Blanca, Barcelona, ​​Costa Brava i Madrid.

Per la seva banda, Escape Travel, envia al voltant de 2000 clients a Espanya cada any. És l’agència oficial de la Federació Noruega de futbol i organitzen els seus tornejos a La Manga i a Marbella.