La Fundació Isonomia programa diverses activitats, per al dia internacional de les dones

448
 La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb el suport dels Ajuntaments de la Serra d’en Galceran, Moncofa, Vila-real, Betxí, Benicàssim i Sant Joan de Moró, ha programat diferents activitats amb motiu del 8 de març, Dia internacional de les dones.

Sobre això, del 02 al 22 de març ha programat l’exposició fotogràfica “No més princeses” a la casa de la cultura de Moncofa, l’exposició fotogràfica “Silenci” al municipi de la Serra d’en Galceran i del 02 al 08 de març la mostra fotogràfica “Els plaers de compartir” a la casa dels Mundina a Vila-real. En aquesta última localitat, a més, impartirà al centre de menors Els Espardenyers, el dia 5 de març, el taller «Apunta’t al bon rotllo», dirigit a potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar sexual i afectivament, que es s’aparten dels models violents

Així mateix, el dia 3 de març a les 19: 00h, a la seu de la Biblioteca municipal de Betxí presentarà el llibre El vol de Neleb, resultat del III concurs de relats curts Isonomia, publicació que també serà presentada el dia 4 de març, a les 19:00 hores, a casa de l’Abadia de Benicàssim. En Betxí també impartirà el dia 10 de març el taller taller «Apunta’t al bon rotllo».

Finalment ha programat, del 06 al 29 de març, l’exposició fotogràfica “Dones i esport”, que es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró.