La Fira de Nadal 2016 prendrà la plaça de l’Assumpció de la Vall d’Uixó els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre

107

La Fira de Nadal 2016 prendrà la plaça de l’Assumpció de la Vall d’Uixó els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre, amb la participació de gairebé 40 comerços i una programació complementària per a tots els públics. A més aquesta edició ha aconseguit per primer cop aglutinar totes les associacions comercials i comerços no associats.

Aquesta novetat és una satisfacció per l’actual equip de govern que va apostar des del principi de la legislatura per unificar el comerç “perquè hem entès que hem d’anar tots junts de la mà perquè la competència ara per ara no està dins la nostra ciutat sinó fora “, tal com ha afirmat l’alcaldessa, Tania banys.

El regidor de Comerç, Jordi Garcia, ha destacat que la Vall d’Uixó té “un teixit comercial molt potent, que és el primer sector econòmic de la ciutat” i per això ha agraït “la predisposició de les associacions Endavant i Comerç Zona Centre per donar-li l’impuls que necessitava aquesta iniciativa “.

Els seus presidents, Antonio Sánchez i Mari Carmen Segarra, respectivament, han assenyalat que serà “una fira amb més força perquè per fi hem fet un pas molt important i ens hem reunit totes les associacions i comerços”. Així, han afegit que el Nadal “són dates de fer un gran esforç per oferir als vallers i valleres una oferta de qualitat i variada”.

El canvi d’ubicació a la plaça de l’Assumpció també suposa “un fort impuls” per aquesta Fira de Nadal, ja que permet donar-li una ambientació més nadalenca, amb la instal·lació dels comerços en casetes de fusta i una major il·luminació i decoració. L’horari d’obertura serà els quatre dies de 11.00 a 20.30 hores.

Un altre dels atractius d’aquests dies serà la programació complementària, que inclou música en directe, tallers infantils, la presència del patge reial i el Pare Noel per recollir les cartes dels nens i les nenes, desfilades de moda, l’actuació de La Patrulla Canina , photocall i animació, entre d’altres.

Banys ha posat èmfasi que la plaça del Centre “es quedava petita per a l’èxit de convocatòria que ha tingut aquesta edició”, el que se suma al fet que la plaça de l’Assumpció s’ha vianants aquest any “amb l’objectiu de retornar-la al la gent i aquesta fira serà un bon exemple perquè podrem gaudir amb nombroses activitats “.

Cal destacar que des de l’actual equip de govern també s’ha contactat amb els veïns de la zona i amb la parròquia de l’Assumpció “per coordinar-nos durant aquests dies perquè volem comptar amb tots i totes, perquè hem de treure l’orgull i el sentiment de ser de l’Vall d’Uixó amb l’únic interès de fer créixer la nostra ciutat “.

Per a finalitzar, l’edil ha assegurat que aquesta Fira de Nadal “volem que sigui un punt d’inflexió per al comerç local i farem que vingui gent de fora, perquè hem fet una gran aposta amb aquest projecte i tenim el repte de convertir-nos en un referent comercial a nivell comarcal i provincial “.