La Federació Valenciana ha premiat al BM Castelló amb la menció al merit esportiu

512

La Federació Valenciana d’Handbol va premiar a l’Handbol Castelló amb la menció al mèrit esportiu pel treball desenvolupat des de la base de l’handbol valencià fins a l’elit de l’handbol nacional a la Gala de l’Handbol dissabte passat a Elda. El president del club, Rafael Martí, va recollir el guardó en representació del club.

Arantxa Banacloche, per la seva banda, va rebre la menció honorífica com a millor entrenadora de la província de Castelló. La verdinegra, jugadora del primer equip, ha aconseguit ficar a l’infantil femení del club en el Campionat Autonòmic i com seleccionadora de l’equip cadet femení valencià ha estat medalla de plata al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del gener passat.

El club, a més, ja ha decidit que el nou entrenador del 1ªNacional Masculí per a la temporada 2017/2018 serà Pablo Arrufat. El castellonenc de 31 anys també s’ocuparà de coordinar els equips masculins de la base del club.

Arrufat va dirigir la temporada passada al filial femení amb el qual va arribar a consagrar-se campió de 2ª Nacional Femenina i ocupar lloc de promoció que per normativa federativa no va poder disputar. En el seu palmarès compta amb dues plates en Campionat d’Espanya, un ascens a 1a Nacional Masculina, un ascens a 2a Nacional Masculina, un ascens a 2a Nacional Femenina i un or en Campionat Autonòmic Femení.

“El ser el nou entrenador del primer equip és un bonic repte amb una categoria força atractiva. Estic mentalitzat i amb ganes de treballar bé i aconseguir els objectius marcats “, va declarar el tècnic verd i negre. “A nivell de coordinació, és una tasca que no m’havia plantejat fins que vaig acceptar el càrrec d’entrenador. Però penso que és una tasca important i a millorar, ja que en ser un club de pedrera, hem de treballar bé la base perquè sigui el suport dels equips sèniors del futur “, va apuntar el preparador.