La fase final de la copa femenina de futbol sala divisió d’honor sirà en Vilafranca

439
Representants de l’associació Amics del Futbol Sala Castelló ha visitat el Poliesportiu de Vilafranca per veure les instal·lacions, després del que el club s’interessés per organitzar aquest esdeveniment. La lliga finalitzarà el 28 de febrer, amb la qual cosa, es formaran 2 grups, el A amb els 5 primers classificats de la lliga i el B amb els 5 últims classificats.

Així mateix, cal comentar, que en cada grup es disputaran 4 jornades del 21 de març al 25 d’abril. Els 4 primers de cada grup es creuaran en semifinals, a doble partit, primer a la pista del pitjor classificat, les dates dels partits serien el 9 i el 23 de maig. Les finals es jugarien al Poliesportiu de Vilafranca, el 6 de juny en horari vespertí per confirmar.

Per últim queda afegir, que l’aposta de l’Associació del Futbol Sala Castelló perquè Vilafranca sigui escenari de les 2 finals de Copa en categoria femenina es deu en part a la gran afluència de públic que té el Femení Futbol Sala Vilafranca quan juga com local, sent el primer any de creació de l’equip, fet que ha sorprès gratament l’ens organitzador.