La Diputació promocionarà la targeta Fideliza Castelló entre els espectadors dels festivals perquè tornin la resta de l’any

602

La Diputació de Castelló aprofitarà l’arribada massiva de visitants de la resta d’Espanya i del estrangers que acudiran als macrofestivals per promocionar la targeta Fidelitza Castelló. Es tracta d’una iniciativa encaminada a consolidar els turistes que arriben a la província per gaudir dels esdeveniments musicals i que tornin la resta de l’any.

Aquesta estratègia promocional que Javier Moliner ja va promoure l’any passat de la mà de l’Associació Provincial d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme de Castelló (ASHOTUR), “a més d’oferir descomptes exclusius als seus usuaris, s’ha erigit ja com un recurs útil dins de l’estratègia empresa per la diputació per desestacionalitzar l’activitat turística “.

De fet, s’espera un important augment de les descàrregues que, després de la seva posada en marxa, ja ha arribat gairebé les 10.000 persones. Amb la targeta Fidelitza Castelló, els espectadors dels festivals que vulguin tornar a la província fora de la temporada alta, poden gaudir d’un 10% de descompte en les seves reserves hoteleres.

Andrés Martínez, vicepresident responsable de l’àrea de Turisme, ha assegurat que “esperem que aquest any el turisme de festivals porti als recintes de concerts més de 710.000 espectadors, de manera que les possibilitats perquè s’aprofiti el sector turístic de tota la província el resta de l’any són enormes. l’èxit dels macrofestivals multiplica les oportunitats “.

Cal tenir en compte que la Diputació ja va convertir el Sant Sant Festival en un espai d’oportunitats per al turisme provincial amb la targeta ‘Fidelitza Castelló’, on ja ha captat turistes per tot l’any entre els més de 55.000 abonats que van arribar a la província atrets per aquest macroesdeveniment musical “.

Andrés Martínez ha destacat que “el turisme de festivals, a més de ser en si mateix un dels principals focus d’atracció turístic que té la nostra província, és un excel·lent aparador per donar a conèixer el nostre excels patrimoni entre aquells que vénen per l’oferta musical però que, en un futur, repetiran pel nostre clima, naturalesa, gastronomia, cultura i tradicions “.

Ahir mateix, el president de la Diputació de Castelló va donar per inaugurada la temporada gran de Castelló Terra de Festivals. I ho va fer acompanyat pels organitzadors de l’Arenal Sound, del FIB, del Rototom Sunsplash i del Sant Sant, que són els quatre macrofestivals en què invertirà aquest any 400.000 euros per convertir la província, un any més, a la capital europea de l’ música.

Més 60 milions d’impacte econòmic i 2.000 llocs de treball

“Per donar inaugurada la temporada de festivals, hem reunit els responsables que Castelló, un cop més, es converteixi en la capital europea de la música durant tot l’estiu”, ha assenyalat Javier Moliner. El president del Govern Provincial va destacar que “tenim les infraestructures, l’oferta hotelera, la capacitat organitzativa i el tarannà hospitalari dels castellonencs. Per això no és casual que any rere any la nostra província lideri l’oferta de festivals a tot Europa”.

Les xifres avalen l’aposta de la Diputació per potenciar Castelló com a terra de festivals ja que, per 2017, els organitzadors esperen ja més de 710.000 espectadors, que generaran uns ingressos d’uns 60 milions d’euros en el teixit empresarial i la creació de més de 2.000 llocs de treball.