La Diputació porta la marca Castelló Spain a la MITT de Moscou per consolidar l’arribada de turistes russos a la província

398
La Diputació de Castelló portarà la marca turística internacional de la província, Castelló Spain, a la fira MITT de Moscou a partir de dimecres i fins dissabte per consolidar l’arribada de turistes russos en els pròxims mesos. Així, la institució continua amb la seva intensa promoció internacional que el portarà durant tot l’any a 25 fires de turisme a tot el món.

El vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat molt positivament “la participació en aquest fòrum que ens va permetre l’any passat consagrar l’acord amb Coral Tours per portar a 5.000 turistes russos a la nostra província. Aquest any tornarem a estar, de la mà dels empresaris de la província, per seguir millorant el nostre posicionament en un mercat que té moltes possibilitats per a la província de Castelló, més ara amb l’aeroport ja en funcionament “.

En aquest sentit, el operador turístic rus Coral Tours és el primer que ha tancat contractes per als pròxims mesos amb empresaris de la província, concretament de Peníscola. A aquests visitants se’ls oferirà un complet programa de visites a diferents municipis de la província.

“El perfil d’aquest turista és molt interessant per al nostre sector, ja que a més de tenir un nivell adquisitiu mitjà-alt, contribueix a desestacionalitzar la temporada pels períodes que abasta. Sense anar més lluny, l’any passat van contribuir de manera important a l’activitat turística del mes de juny “, ha indicat Martínez.


Més oportunitats amb l’aeroport ja en marxa

El vicepresident s’ha mostrat convençut que “aquest tipus d’accions seran molt més fàcils amb l’aeroport ja en marxa, i amb les primeres línies regulars ja en funcionament. Això ens permetrà començar a estar presents en les previsions de més operadors internacionals i tenir més oportunitats. Les possibilitats turístiques de la província són moltes i per aquest motiu els diferents operadors internacionals se segueixin mostrant interessats a treballar amb el nostre destí “.

Martínez es desplaçarà amb els tècnics de la Diputació a Moscou, on mantindrà diverses reunions amb operadors turístics per aconseguir els millors resultats per al turisme provincial. Cal recordar que el 2014 es van incrementar un 22,43% dels viatgers russos a la província i el 81,02% de les pernoctacions que van realitzar en establiments turístics de la província.