La Diputació de Castelló s’ha aliat un any més amb Special Olympics Espanya

461

La Diputació de Castelló s’ha aliat un any més amb Special Olympics Espanya per fer possible que la província es converteixi en l’escenari del VII Campionat Nacional de Futbol 7 Unificat que se celebrarà aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva Pamesa.

El Pati de les Aules ha estat l’escenari escollit per a la presentació d’un esdeveniment que reunirà aquest cap de setmana a més de 160 esportistes procedents de vuit comunitats autònomes per participar en un esdeveniment que, tal com ha destacat el diputat d’Esports, Luis Martínez, “té un component molt especial. Estem davant d’una prova de rellevància a nivell nacional que suma arguments a la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ amb l’immillorable valor afegit de la inclusió “.

En aquest sentit, Enric Blesa, director general de Special Olympics Espanya, ha agraït el “suport mostrat des del primer moment per la Diputació ja que cal que treballem tots junts per la inclusió, com succeeix en aquest cas, per proporcionar oportunitats d’integració a través de l’esport