La Diputació de Castelló reforçarà la Fira Trovam! 2017 de Castelló amb una inversió de 16.000 euros

456
La Diputació de Castelló es convertirà de nou en un dels millors aliats a l’hora de garantir l’èxit de la ‘Fira trovam! 2017 de Castelló ‘. Amb aquest objectiu, i després de col·laborar des de la primera edició amb aquesta fira-festival, el Govern Provincial invertirà 16.000 euros per a reforçar un certamen que “va més enllà de la música per convertir-se en un espai de reafirmació de la nostra identitat a través del valencià “.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha posat en valor la transcendència d’una convocatòria que arribarà a la capital provincial entre el 9 i el 12 de novembre i que en tot just un lustre s’ha erigit com “un excel·lent vehicle per protegir i difondre la nostra llengua “.

Per a això, la Fira trovam acostarà als castellonencs la música en valencià de més de 40 artistes i ho farà en enclavaments com l’Auditori de Castelló, el Teatre Principal, la Plaça Major i la plaça Santa Clara, entre d’altres.

A més, l’oferta musical es complementarà amb una completa oferta cultural i de debat que comptarà amb una fira del llibre, trobades de dolçainers i tabaleters així com jornades de treball de dels diferents agents que componen el sector musical valencià.