La Diputació de Castelló reforça Castelló com escenari esportiu en la XX Gala de l’esport provincial

115

La Diputació de Castelló aprofitarà l’XX Gala de l’Esport Provincial que es celebrarà a l’Hotel Luz de Castelló el proper dia 25 de novembre per consolidar la marca Castelló Escenari Esportiu. Ho farà a través del nou guardó #CSescenarioDeportivo que, a partir d’aquesta edició, reconeixerà anualment a aquella institució o club que a través de l’organització d’esdeveniments esportius promociona la província tant a través nacional o internacional i que en la primera entrega ha recaigut sobre el club Marató i Mitja.

Així ho ha anunciat aquest matí el diputat d’Esports, Luis Martínez, durant la gala de presentació d’un certamen organitzat per l’Associació de Premsa Esportiva de Castelló que, per primera vegada, “reconeixerà l’aposta de la Diputació, i dels clubs esportius de la província, per fer de l’esport un reclam de primer nivell per a la nostra província. Castelló és un escenari esportiu de primer nivell nacional i internacional pel seu clima, orografia i instal·lacions però també per l’excel·lent treball d’organització que realitzen els clubs i entitats de la província “.

Cal ressaltar que el club esportiu Marató i Mitja fa possible de la mà del Govern provincial que tots els anys Castelló rebi a milers d’esportistes procedents de tot el panorama nacional i internacional amb motiu de la ultratrail Penyagolosa Trails CSP i la Marató i Mitja. A més, el treball conjunt de Diputació i club ha possibilitat que Castelló siga seu del mundial d’Ultra trail 2018.

Ambaixadora provincial a Rio

Durant la presentació, en la qual també ha estat present la presidenta de l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, Yolanda Peris, s’ha anunciat de la mateixa manera que la gran protagonista d’aquesta vintena edició serà la nedadora paralímpica becada per la Diputació, Ariadna Edo, després del bronze obtingut en els passats Jocs de Rio de Janeiro.

Així les coses, durant la presentació d’aquest gran certamen de l’esport provincial s’han anunciat un total de 37 guardons, entre individuals i col·lectius, així com sis mencions esportives en una prova “evident de l’excel·lent salut que gaudeix el nostre esport”. “L’esport s’ha convertit en un motor de desenvolupament i en generador d’oportunitats econòmiques i turístiques per a la nostra província i des de la Diputació sempre estarem al costat dels esportistes provincials i els clubs que reforcen la nostra política de promoció esportiva”, ha ressenyat Martínez