La Diputació de Castelló participa en la I festa del cine rumano en Castelló

116

La Diputació de Castelló col·laborarà perquè demà la I Festa del Cinema Romanès sigui “una gran festa de la integració cultural”. Així ho ha destacat el vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, en l’avantsala de tres jornades interculturals i solidàries organitzades per la ‘Associació Romanesos a La Plana’ que tindran demà, al Pati de les Aules del Govern Provincial, el seu tret de sortida.

Així, a partir de les 17.00 hores, la Diputació acollirà demà l’acte d’inauguració d’un certamen cinematogràfic que tal com ha recordat Sales, “a més d’esdevenir un espai d’integració ciutadana per a un col·lectiu molt arrelat a la província com és el romanès, tindrà una finalitat solidària i de suport a l’encomiable tasca que durant tot l’any, i sobretot en aquestes dates, realitzen des del Banc d’Aliments per estar al costat dels que més ho necessiten “.

Per a això, un cop celebrada a les dependències provincials la inauguració d’aquesta primera edició de la I Festa del Cinema Romanès, l’activitat es traslladarà fins al Museu de Belles Arts per a la projecció de la pel·lícula ‘Menteix-me bonic al nucli antic’, rodada íntegrament a Romania i que ja ha collit una excel·lent acollida a les sales de cinema del país d’Europa de l’Est.

Cal destacar que la pel·lícula es projectarà en doble sessió, a les 20.00 i les 22.00 hores, i el recaptat en concepte de donatiu anirà destinat íntegrament al Banc d’Aliments.