La Diputació de Castelló marcarà el ritme esportiu del cap de setmana al litoral castellonenc

460
La Diputació de Castelló marcarà el ritme esportiu del cap de setmana al litoral castellonenc amb la celebració de quatre proves corresponents als circuits esportius provincials organitzats pel Govern Provincial. Almassora, Xilxes, Cabanes i Orpesa es convertiran en les pròximes parades d’un calendari que compta amb 95 convocatòries i que “reforça l’esport com aquest eix estratègic que ens permet dinamitzar el territori i sumar oportunitats laborals, econòmiques i socials per als nostres pobles “.

Així, Almassora serà la primera de les localitats que ompliran la seva costa d’activitat el cap de setmana amb una nova cita del circuit de tennis platja. Tant en horari matinal com vespertí, el districte marítim del poble de la Plana Alta es convertirà en la primera data d’un circuit que diumenge repetirà experiència convocant a desenes d’esportistes a la platja de Cabanes.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha destacat com un cap de setmana més “l’esport demostrarà que forma part intrínseca d’aquesta província. Som el millor escenari esportiu de la Mediterrània pel seu clima, orografia, instal·lacions i esportistes ia més, un dels millors arguments per sumar oportunitats i generar ocupació i riquesa a la província “.

Amb aquest objectiu, el dissabte a la nit arrencarà a Orpesa el quart Circuit de carreres populars nocturnes organitzat pel Govern provincial i que està integrat per cinc carreres. A les 22:30 hores, la platja de la Concha serà la primera de les parades d’un circuit que també arribarà a Vinaròs, Benicàssim, el Grau de Castelló i Peníscola.

Finalment, i després de congregar a Almassora a més de 300 nedadors, el Trofeu Aigües Obertes de Diputació aterrarà a Xilxes el diumenge a les 10.00 hores.

En total, quatre nous esdeveniments esportius que neixen sota el compromís adquirit pel Govern Provincial a l’hora d ‘ “impulsar la pràctica esportiva a la província i, amb ella, sumar oportunitats turístiques i econòmiques que millorin la qualitat de vida dels castellonencs enriquint la oferta esportiva dels nostres municipis “.