La Diputació de Castelló mantindrà els treballadors de la piscina provincial quan es canvii l’empresa que gestiona la instal.lació

491
La Diputació de Castelló mantindrà els empleats de la piscina provincial quan es canviï l’empresa que gestiona la instal·lació. L’adjudicatària té fins a final d’aquest mes de juliol per presentar el concurs de creditors a causa de la delicada situació econòmica que travessa.

Una representació dels treballadors de la piscina provincial s’ha reunit aquest dimarts amb el president de la Diputació, Javier Moliner, i el diputat d’Esports, Luis Martínez, per abordar el futur de la instal·lació. Segons el delegat de CCOO a la piscina, Jesús Fonts, la Diputació obligarà a la nova empresa que gestioni la infraestructura a mantenir en plantilla als treballadors actuals.

Cal assenyalar, que des de la Diputació de Castelló ja han explicat en més de
una ocasió que si l’actual adjudicatària no presenta el concurs de creditors no poden dur a terme cap acció a la piscina. En aquest sentit Fuentes ha indicat que l’empresa té de marge fins a finals d’aquest mes per presentar el concurs.

Per últim queda afegir, que demà dijous està prevista una reunió entre els treballadors i l’advocada de l’empresa gestora de la piscina.