La Diputació de Castelló ha presentat el ‘I Infinitri Half & Olympic Triathlon Almassora’

468

La Diputació de Castelló ha presentat el ‘I Infinitri Half & Olympic Triathlon Almassora’ que aquest diumenge congregarà a més de 400 atletes a la platja de la Torre d’Almassora. Es tracta de la primera edició d’un esdeveniment que està inclòs dins de l’ambiciosa aposta del Govern Provincial per convertir a Castelló en el millor escenari esportiu.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha celebrat aquesta nova prova esportiva que es desenvolupa principalment a les platges d’Almassora. “La Diputació s’està bolcant en tot tipus de competicions, també els triatlons, perquè formen part de l’estratègia perquè Castelló Escenari Esportiu també dinamitzi el litoral provincial”, ha assegurat.

A més, Martínez ha destacat la seva confiança que aquest triatló sigui un èxit des d’aquesta primera edició, ja que la seva organització acumula una important experiència en aquest tipus de competicions. No en va, Manuel García, màxim responsable de Infinitri, també és l’organitzador del triatló de Peníscola, el més prestigiós i amb més participació de tota la Comunitat Valenciana.

Gairebé 400 triatletes es donen cita a a les 8 del matí d’aquest diumenge 18 a la platja de la Torre d’Almassora en la primera edició de l’esdeveniment. La natació tindrà lloc a la mateixa platja de la Torre, el ciclisme circula pel Camí la Mar i la CV-18 fins Borriana; i la cursa a peu té lloc per la renovada senda verda del riu Millars.

Destacats triatletes del panorama autonòmic i nacional com Santi Martinez, Fernando Santander, Sergio Joan o Jordi Pascual entre d’altres, mesuraran les seves forces per ser el primer vencedor d’aquesta nova prova.

Serveis per a tots els participants

A les 6.45 hores començarà el lliurament de dorsals per als que no els hagin recollit el dissabte, així com es lliurarà el material a l’àrea de transició, que finalitzarà a les 7.45. A les 8 hores començaran les sortides i s’espera que les arribades de les diferents categories siguin a partir de les 10 hores. Els participants tindran dutxes disponibles a la piscina coberta des de les 12 fins a les 14 hores, a l’avinguda Generalitat, 24, d’Almassora.