La Diputació de Castelló es bolca en el patrocini turístic de la província al Regne Unit

484
La Diputació té en el turisme un eix estratègic de la seva gestió per potenciar el desenvolupament i la generació d’ocupació i riquesa a la província. Per això, el Govern Provincial s’ha bolcat en la promoció turística de Castelló a nivell internacional mitjançant una inversió superior als 1,5 milions d’euros i amb especial atenció en aquells països com el Regne Unit que tenen connexió directa amb la província a través del aeroport amb una inversió directa per sobre dels 300.000 euros.

Així, entre les nombroses accions estratègiques empreses per la institució provincial per obrir les portes de Castelló a l’arribada de milers de potencials visitants europeus, la Diputació ha organitzat des d’avui, i fins al proper dimecres, un viatge de familiarització amb prescriptors de la localitat anglesa de Bristol.

FITUR Javier Moliner Andrés MartínezSe tracta, tal com ha explicat el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, “de convertir aquells que tenen influència a Anglaterra en els millors ambaixadors de la nostra província perquè ens ajudin a vendre turísticament Castelló en aquells països que més pes tenen en el nostre turisme internacional. No en va, gràcies a l’aeroport Regne Unit és ja el mercat emissor de turistes amb més projecció com demostra l’increment de visitants registrat l’any passat, un 30% més que el 2015 “.

I tot això gràcies “a una infraestructura clau per al desenvolupament de la província com és l’aeroport. Gràcies a l’aeroport hem obert la província i tots els seus encants turístics a milers de potencials turistes com succeeix amb el cas de Londres i Bristol i, amb això, hem aconseguit multiplicar els beneficis que el turisme té sobre el teixit econòmic i laboral de Castelló “.

D’aquesta manera, i per projectar l’oferta turística castellonenca a milers de potencials visitants, l’administració provincial, a través del Patronat Provincial de Turisme i de la mà de l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres (Regne Unit), s’ha convidat a cinc influenciadors britànics que van a recórrer Castelló “descobrint una província única, la seva dualitat, i el seu excels patrimoni natural, gastronòmic, arquitectònic i històric”.

# InCastellón

Per a això, aquests blocaires que promocionaran la destinació en els seus mitjans de comunicació i faran difusió sota la campanya # InCastellón a les seves xarxes socials a través de posts i mencions, i entre els més de 50.000 seguidors que aglutinen entre tots tan sols a Twitter, recorreran fins a quatre localitats de la província.

Morella 2SE tracta d’un grup de prescriptors organitzats sota el nom ‘Bristol Bloggers & Influencers’ que s’encarreguen de promocionar destinacions i esdeveniments relacionats amb viatges, gastronomia, estil de vida o família, i que durant els propers quatre dies visitaran Peníscola, Morella, Castelló i Benicàssim acompanyats per tècnics del Patronat Provincial de Turisme.

En elles, a més d’assaborir la millor rebost del Mediterrani a través d’accions com classes de showcooking al Mercat Central de la capital provincial o menús degustació a Morella per paladejar l’interior castellonenc, els ‘influencers’ britànics participaran en els preparatius del FIB.

Més de 5 milions d’Inversió turística

Cal destacar que aquesta iniciativa estratègica, a més de totes aquelles polítiques implementes pel Govern Provincial per projectar turísticament la província a nivell internacional mitjançant una inversió superior als 1,5 milions d’euros, se sumen a totes les empreses per convertir el turisme “en una indústria clau per a la creació d’ocupació i riquesa a Castelló “.

Així, en total la Diputació destinarà aquest any més de cinc milions d’euros per potenciar l’estratègia de promoció turística gestada al costat del empresariat i que ja ha permès que en els cinc primers mesos de l’any més s’hagin superat les dos milions de pernoctacions i que , per a aquest mes de juliol, s’esperi una ocupació per sobre del 91% al litoral castellonenc.