La Diputació de Castelló convertirà demà l’esport en un reclam turístic per al litoral

436
La Diputació de Castelló convertirà demà l’esport en un reclam turístic per al litoral castellonenc amb l’organització de dos campionats dins el circuit esportiu provincial organitzat pel Govern Provincial. Així, durant el matí tant Almassora com Orpesa es convertiran en l’epicentre esportiu provincial amb dues convocatòries que tal com ha assenyalat el diputat d’Esports, Luis Martínez, “consolidaran a l’esport com un dels millors arguments per dinamitzar turística i socialment els nostres municipis “.

D’una banda, Almassora acollirà la tercera de les vuit proves puntuables dins del Trofeu Aigües Obertes de la Diputació. A les 10:00 hores del matí tindrà lloc la sortida de la prova de 1.800 metres i que es prolongarà durant una hora mentre que a les 11:00 serà el torn per als inscrits en la distància de 400 metres.

Per la seva banda, les platges d’Orpesa seran l’escenari, tant en horari matinal com vespertí, de la segona prova del III Circuit Provincial de Tennis Platja en el que es donaran cita, igual que en la prova d’Almassora, desenes de esportistes “per demostrar que Castelló és el millor escenari esportiu a l’aire lliure de la Mediterrània”.

Recepció CPILC Platges d’Orpesa

I ho és, a més de per la seva orografia, proves i instal.lacions, pel nivell dels seus esportistes tal com ha pogut comprovar aquest matí el diputat d’Esports després de rebre als alevins del CPILC Platges d’Orpesa després d’una brillant temporada en què es s’han proclamat campions d’Espanya, de la Lliga Autonòmica, de la Copa Federació i Subcampions de la Lliga Nacional.