La Diputació de Castelló col.laboraráamb el Platges de Castelló si li concedeixen l’organització de la Copa d’europa

505

El president de la Diputació de Castelló ha rebut aquest migdia al Platges de Castelló per felicitar-los i posar en valor la seva novena victòria consecutiva al la Lliga de Divisió d’Honor d’atletisme, en què s’han imposat aquest cap de setmana entre els millors 8 clubs d’Espanya. A més, també s’ha enfilat a la tercera posició en la classificació de clubs en categoria femenina.

Javier Moliner, juntament amb el diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha reunit avui amb el president del Platges de Castelló, Antonio Escrig, el director esportiu, José Ortuño, i una representació dels seus atletes més destacats. Entre els atletes ha estat una representació del planter del club, que s’ha format al CITD Penyeta Vermella de la Diputació.

Durant la trobada, s’ha informat de la voluntat del club d’organitzar a Castelló la propera Copa d’Europa de clubs en 2018. Moliner li ha garantit el suport del Govern Provincial en el cas que li concedeixin l’organització d’aquesta prestigiosa competició que atraurà a centenars d’atletes i milers d’acompanyants i espectadors de tot Europa.

“El Playas de Castelló, inclosos els seus dirigents i els seus atletes, són un orgull per a tots els castellonencs. Portem anys treballant junts per potenciar l’esport de base a la província i treballarem si els concedeixen l’organització de la Copa d’Europa per convertir Castelló en el millor escenari esportiu europeu “, ha assegurat Moliner després de la seva reunió d’aquest migdia.

Novena victòria consecutiva del Platges de Castelló

Cal recordar que el passat dissabte, a les instal·lacions esportives de Gaetà Huguet, es va celebrar la final de la Lliga de Divisió d’Honor on s’enfrontaven els vuit millors clubs masculins i els vuit millors clubs femenins d’Espanya. El club castellonenc participava amb el seu equip masculí, que per novè any consecutiu es va proclamar guanyador i amb el seu equip femení que va acabar en tercera posició per darrere del València Esports i del FC Barcelona.

L’equip guanyador de la Lliga Divisió d’Honor (equip masculí del CA Platges de Castelló i l’equip femení del València Esports) seran els representants espanyols a la Copa d’Europa de 2018. Després que el 2015 i 2016 es celebrés a Turquia i que aquest 2017 no s’hagi celebrat per renúncia dels clubs a anar a la competició prop de la frontera amb Síria, el club castellonenc sol·licitarà la celebració de la competició a Castelló. En aquesta competició es reuneix durant dos dies els vuit millors clubs europeus tant masculins com femenins.