La Diputació de Castelló aposta per el networking

474
La Diputació, dins del seu ambiciosa Estratègia Provincial d’Ocupació, ha apostat pel networking com una eina per fomentar la sinergia empresarial a la província. De fet, aquesta setmana el Govern Provincial ha reunit una vintena d’empresaris castellonencs en una trobada organitzada a Azteneta del Maestrat amb l’objectiu de “fomentar la creació de sinergies a través de la fraternització, el que enfortirà el teixit empresarial castellonenc i, per tant, el desenvolupament econòmic de la província “, tal com ha assegura el diputat de Promoció Econòmica, Salva Aguilella.

Per afavorir la necessària generació de contactes i sinergies, durant tot el dia l’àrea de Promoció Econòmica ha programat una infinitat d’activitats en les que han convertit el Castell d’Atzeneta, declarat Bé d’Interès Cultural, i el seu entorn natural a l’escenari idoni per a estrènyer vincles i afavorir la “necessària generació de contactes perquè l’inesgotable talent que atresora la nostra província es retroalimenti”.

Cal destacar que aquesta iniciativa està inclosa dins el Pla de Suport a la Consolidació Empresarial que ofereix als empresaris i autònoms de la província un ampli ventall d’accions estratègiques destinades a “potenciar el seu desenvolupament i projecció”.

Amb aquest objectiu, tal com ha ressenyat Aguilella, posem a la seva disposició una ambiciosa bateria de mitjans que van des de l’assessorament i orientació, fins a programes de formació especialitzats o la cessió d’espais de negoci perquè trobin a la Diputació aquelles eines que necessiten perquè el seu projecte empresarial s’assenti i incrementi el seu volum de negoci “.

Estratègia Provincial d’Ocupació

Cal recordar que aquest Pla de Suport a la Consolidació Empresarial es complementa amb els plans de suport a emprenedors i desocupats gestats pel Govern Provincial sota el paraigua de la més ambiciosa Estratègia Provincial d’Ocupació impulsada per l’administració Provincial i que, mitjançant una inversió superior als tres milions d’euros, contempla més de 41 accions formatives estratègiques.

“L’objectiu és clar; la creació d’ocupació és un eix estratègic en la gestió de la Diputació i impulsarem totes les polítiques i iniciatives que estiguin al nostre abast perquè tots els castellonencs que estan en situació d’atur o busquen una oportunitat laboral trobin en aquesta administració un veritable aliat ” , ha explicat Aguilella.