La Diputació de Castelló anuncia una modificació pressupostària de 13 milions d’euros per als pobles de Castelló

456

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat aquest matí en roda de premsa una modificació pressupostària de gairebé 13,2 milions d’euros, que se sumarà a la inversió municipalista duta a terme per aquesta administració i que s’aprovarà en ple ordinari dimarts que ve.

Moliner ha assegurat que “es tracta de més de 13 milions d’inversió directa en el territori al servei de Castelló”, i que se sumen “als 29,5 milions d’euros pressupostats inicialmentJavier Moliner Diputació 270.217 (9) i aquest any per oferir- als nostres pobles, i als castellonencs, el que realment mereixen “.

Així doncs, Javier Moliner ha destacat que “el Govern Provincial farà servir 13.198.574 euros procedents del superàvit pressupostari del passat exercici de forma íntegra a inversions financerament sostenibles que sumin recursos als nostres pobles per millorar les oportunitats d’aquesta terra i la qualitat de vida de tots els castellonencs “.

A més, el president de la Diputació ha resumit el recorregut que els ha portat des de 2011 fins avui amb la frase: “Reduir dins en despeses per poder invertir fora en productivitat, en ocupació i en futur”.

Moliner ha volgut destacar que aquesta nova inversió econòmica “es traduirà en més i millors oportunitats per als nostres pobles, és una aposta real del Govern Provincial pel municipalisme”.