La Diputació d’Alacant treballarà junt a JOVEMPA en el desenvolupament de cursos dirigits a emprenedors

119

La Diputació d’Alacant i JOVEMPA treballaran conjuntament en el desenvolupament d’un programa de formació dirigit a emprenedors i persones aturades. El diputat de Presidència, Economia i Relacions Institucionals, Carles Castillo, i el president de la Federació de Joves Empresaris, Víctor Ferrer, han signat aquest matí l’acord que regula aquesta col·laboració, l’objectiu és afavorir el desenvolupament econòmic i la creació de llocs de treball a la província.

“Som conscients que una de les dificultats que han d’afrontar els emprenedors és la inseguretat, moltes vegades causada per no tenir les eines formatives necessàries. Per aquest motiu, és fonamental comptar amb un assessorament adequat que permeti als empresaris elaborar un bon pla de negoci, identificar quin és el model de finançament més adequat, saber com posicionar el seu producte, realitzar el millor estudi de màrqueting possible i, també, aprendre a tenir paciència, ja que l’èxit és una cosa que no s’aconsegueix en pocs mesos “, ha explicat Castillo.

“Des de la Diputació d’Alacant creiem que JOVEMPA és l’organització més adequada per a transmetre tots aquests coneixements, per la seva experiència en aquest camp i pels seus valors, motiu pel qual hem invertit 18.000 euros per propiciar aquesta iniciativa”, ha concretat el diputat.

Sota el títol ‘Formant emprenedors’, el projecte contempla el desenvolupament de cursos en diferents municipis de la província per assessorar sobre temes relacionats amb la creació d’empreses i l’autoocupació.

En aquest sentit, Víctor Ferrer ha explicat que “del que es tracta és de transmetre la nostra experiència a totes les persones que tenen previst iniciar-se al món empresarial. Des quins són els principals problemes als quals van a haver d’enfrontar, fins a com realitzar la gestió del seu pressupost o dels clients. En definitiva, aportar-los una sèrie de coneixements que van més enllà del que eminentment teòric i que els poden ser d’utilitat per tenir èxit en el seu negoci “.

Finalment, Carlos Castillo ha puntualitzat que “un dels objectius del Govern Provincial és fomentar el desenvolupament econòmic i social del territori. Per això, des de la Diputació d’Alacant estem compromesos amb tots aquells col·lectius, associacions i entitats que treballen activament per crear unes condicions favorables que fomentin el benestar, el progrés i la creació de llocs de treball en els nostres municipis “.