La Copa Adecco Plata va arribar ahir a Castelló i entra en escena

415

En el dia d’ahir la Copa Adecco Plata va arribar a Castelló i va ser rebuda com correspon al primer títol oficial a nivell nacional que un equip de bàsquet de la província de Castelló pot aconseguir.

Així, en un acte dut a terme a l’escenari de l’històric partit que es disputarà aquest proper dissabte, el Pavelló “Ciutat de Castelló“, tant els membres del club castellonenc, autoritats, patrocinadors i premsa; van tenir l’oportunitat de veure per primera vegada el trofeu que entrarà en joc; si és cert, que tant jugadors com tècnics ni el van tocar, serà per allò de les supersticions.

L’acte va comptar amb la presència destacada de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, i del responsable del projecte Endavant” del Villarreal CF Tino Traver com a representants del suport tant institucional com empresarial que rep el club de la Plana. A més, l’edil castellonenc va destacar la ocasió única que representa aquesta final, no només per al club sinó que també per a la ciutat i la província de Castelló“.

Com diem, des d’ahir l’esport de Castelló ja pot parlar de la Copa Adecco Plata. La cita el proper dissabte a les 19:30 al Ciutat de Castelló