La copa Adecco Plata es queda en casa (88 a 73)

774

Aquesta vesprada s’ha disputat en el Ciutat de Castelló, la final de la copa Adecco Plata, entre els dos millors clubs de la categoría, com son el Amics del Basquet i el CEBA Guadalajara.

El partit d’aquesta vesprada ha contat amb molts aficionats i aficionades al mon del basket, que no han volgut perdre l’oportunitat de veure una gran final com la que ha estat la d’avui. De fet, el Ciutat de Castelló cuasi es plena aquesta vesprada (cosa que ja feia temps que no es veía en el Ciutat)

Si parlem de com s’han desenvolupat els cuatre cuarts del partit, cal comentar:

  • 1º cuart: El Amics del Basquet ha fet 17 punts, mentre que el Guadalara 10
  • 2º cuart: El Amics del Basquet ha fet 30 punts, mentre que el Guadalajara 19
  • 3º cuart: El Amics del Basquet ha fet 24 punts, mentre que el Guadalara 20
  • 4º cuart: El Amics del Basquet ha fet 17 punts, mentre que el Guadalajara 24

Així mateix, també cal comentar, que una vegada conclós el partit, Toni Tén (Técnic del Amics del Basquet no ha estat en roda de prensa, donat que cel.lebraba el trionf) el que si ha estat es Juarez Crespo (Técnic del Guadalajara) que en la seva beu compareixença ha donat l’enhorabona al Amics per la copa i també ha dit, que a partir d’aquest proper dilluns, el Guadalajara continuarà treballant per continuar endavant.

Per concloure queda donar l’enhorabona a un gran, com es el club Amics del Basquet, que esta a pocs partits, d’aconseguir un altre objectiu com es l’ascens a la Adeccco Oro ¡ENHORABONA!