La conselleria d’infraestructures està realitzant obres de millora de la seguretat viària, a la carretera CV 190 que uneix Alcora amb Llucena

383

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient està realitzant obres per millorar la seguretat viària a la carretera CV-190 que uneix Alcora amb Llucena.

Així ho ha detallat el director general d’Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge, Vicente Dómine, durant la seva visita a la xarxa viària dependent de la Generalitat a la zona centre de Castelló.

Segons ha recordat Vaig dominar, “aquestes obres s’emmarca en el compromís de la Conselleria d’Infraestructures de millorar l’accés a Llucena, a més de vetllar per la seguretat s’ha d’oferir unes vies òptimes per al transport pesat de la indústria ceràmica de la zona “.

Així mateix ha reiterat que per la Conselleria és una prioritat l’increment de la seguretat viària en els municipis de la Comunitat que incideix directament amb un augment de la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Les actuacions de millora d’aquesta carretera que enllaça Alcora amb Llucena consisteixen en la construcció d’una cuneta de seguretat en un tram de 1.500 metres. A més, d’aquests 1.500 metres a 400 metres s’amplia la vorera de seguretat en un metre d’ample.

La inversió de la Conselleria d’Infraestructures en aquesta actuació de millora de la seguretat viària ronda els 150.000 euros i s’emmarca entre els punts quilomètrics 13 i 14,5 de l’esmentada carretera.

La carretera CV-190 que uneix Alcora amb Llucena presentava una cuneta profunda i amb molta pendent, per la qual cosa es feia necessària una actuació de millora de les condicions. A més, la via dóna accés a dues fàbriques de ceràmica.

Les obres s’emmarquen dins dels contractes de conservació de carreteres de la zona centre de Castelló 2012-2017 per als que hi ha pressupostats 19 milions en actuacions de conservació i millora.