La conselleria de Medi Ambient delimitarà la zona protegida del Quadre de Santiago de Benicàssim abans de que finalitze el 2017

480

El portaveu municipal de Compromís, Joan Bonet, ha ressaltat la disponibilitat de la Conselleria de Medi Ambient per solucionar la delimitació definitiva de l’Quadro de Santiago de Benicàssim així com per aportar solucions hídriques per poder fer viable el desenvolupament urbanístic dels PAI’s 5 i 6.

Bonet ha assenyalat que “hem de subratllar la nostra gran satisfacció per la sintonia existent amb Medi Ambient per la seva enorme disposició a oferir una sèrie de solucions que siguin eficaces per resoldre els problemes d’inundabilitat i fer-los compatibles amb la zona protegida”.

Unes declaracions del portaveu de Compromís que tenen lloc després que aquest dimarts, 13 de juny, tingués lloc a València una reunió de treball a la seu central de la Conselleria de Medi Ambient amb l’assistència del mateix Joan Bonet així com del regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz.

Per part de Medi Ambient, van assistir el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, i el director general de Medi Natural, Antoni Març, que estaven acompanyats per dos tècnics de la conselleria especialitzats en les delegacions d’Aigües i de Medi Natural .

En aquest sentit, el portaveu de Compromís ha afegit que una altra de les qüestions tractades i debatudes en aquesta reunió es referia al compromís que ha adquirit Medi Ambient de poder delimitar de manera definitiva la zona protegida del Quadro de Santiago abans que finalitzi l’any de 2017.

“Des de Compromís celebrem que el govern municipal finalment prengui certa iniciativa per poder treballar en benefici dels ciutadans de Benicàssim després de sis anys de bloqueig, d’inacció i d’incompetència, propiciant una clara degradació del Quadro de Santiago i dels PAIS’s afectats “, ha apuntat.

I és que Joan Bonet, en aquest sentit, ha manifestat que en ser aquesta una qüestió fonamental per al futur del municipi turístic tindrà un seguiment prioritari per part de Compromís perquè la seva resolució pugui ser una realitat, si és possible, al llarg de aquest mandat municipal.