La consellera Maria José Salvador respondrà a la ciutadania a els Diàlegs d’Estiu organitzats pel Consell a Castelló

504

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, participa aquest dimarts, 11 de juliol, a Castelló, al fòrum de participació ciutadana ‘Ètica Pública i Democràcia’, organitzat per la Generalitat. Es tracta d’un cicle de Trobades, el segon que s’organitza, entre els ciutadans i els membres del Consell, com a màxims representants de la Generalitat i que, sota el nom de Diàlegs d’Estiu, té com a objectiu potenciar la proximitat i una nova forma de relació amb la ciutadania.

En aquest sentit, Salvador farà una intervenció inicial per exposar els temes més rellevants relacionats amb la gestió del seu conselleria. Entre ells explicarà l’actual política d’habitatge, la nova Llei per la Funció Social de l’Habitatge, els ajuts per a les persones que més ho necessiten així com les ajudes que ha impulsat el Consell per a la rehabilitació i reforma de l’interior d’habitatges com cuines i banys i obres d’accessibilitat.

De la mateixa manera, repassarà les inversions que s’estan realitzant per millorar la seguretat viària i el manteniment de les infraestructures, així com l’aposta per la mobilitat sostenible amb la creació de rutes bicicletes i de vianants. A més, abordarà els canvis en matèria d’urbanisme com els plans impulsats per protegir i conservar el litoral de la Comunitat Valenciana i els plans d’acció territorial metropolitans. A partir de la seva primera exposició els ciutadans podran fer les seves preguntes.

L’objectiu que es pretén és establir una connexió amb representants d’organitzacions socials i persones que de manera individual estiguin interessades a participar en aquesta trobada directe amb la ciutadania on el diàleg serveixi d’instrument per apropar les inquietuds socials a les institucions i aquestes, a través dels seus representants, donin resposta als plantejaments dels participants.

Trobades oberts a la participació pública

Amb aquestes jornades, el Consell aposta per la transparència política, el diàleg i el consens on es potencia una relació de proximitat i una nova forma de relació amb la ciutadania.

La participació de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, serà a les 19.00 hores a la Casa dels Caragols de Castelló.