La cinquena edició del campus de triatló d’Almenara ha congregat a 120 xiquets i xiquets

463

Diversió, manualitats, esports alternatius i l’essència de l’aprenentatge del triatló són la base del Campus de Triatló d’Almenara que cada any celebra el Club Almenara Triatló amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, entre d’altres patrocinadors.

Aquestes jornades acolliran entre els seus dos quinzenes a 120 nens i nenes de primària i ESO procedents, no només d’Almenara, sinó també d’altres localitats com Sagunt o València. Divendres acabarà el primer torn d’activitats, però dilluns començarà la segona quinzena on amb prou feines queden places disponibles.

El director i coordinador del campus, Javier Català, ha destacat que “s’aposta pel foment de l’esport, especialment el triatló, per la qual cosa cada dia es treballa la natació i algun dels altres dos eixos que el componen com el cas de la cursa a peu o el ciclisme. Però tampoc renunciem a esports alternatius com el acrosport, el corfbol, el Madel (pàdel a mà), la pilota valenciana o el bàsquet “.

Al campus també hi ha temps per a altres activitats, com ara els tallers de nutrició, o els que ensenyen a confeccionar dorsals, o a preparar els materials per a un triatló, igual que la confecció de cartells i manualitats diverses. El karaoke i les coreografies que es realitzen també són un dels elements distintius del campus que arriba a la seva cinquena edició.

El regidor d’esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, ha destacat “que un any més el Club Almenara Triatló aposta pel foment de l’esport entre els escolars en un campus que bat de nou els registres de participació donat l’interès de les activitats programades”.