La campanya Castelló + sostenible continua amb les seves activitats

149
La campanya Castelló + sostenible continua amb les seves activitats com cada últim dissabte del mes. Aquest cop l’Ajuntament centrarà l’onzena jornada a l’ecodisseny de Nadal. La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, anima totes les famílies a que s’apropin aquest dissabte a la plaça Major de 11 a 14 hores amb els petits perquè participin. “El Nadal és una època en la qual es consumeixen molts recursos en regals i decoració, així que ensenyar als nens a que ho facin ells mateixos de forma ecològica és una bona manera de conscienciar-“, destaca la regidora.

Així, durant la jornada del 19 de novembre els assistents podran participar en un taller de la mà d’Arttere, un eco-artista local, el qual ensenyarà als petits a fer centres de taula per Nadal d’una manera sostenible a partir d’elements de la natura. A més, els nens també podran acudir a una aula didàctica on els ensenyaran a decorar l’interior i l’exterior de casa seva. En concret, els explicaran, entre altres coses, com realitzar una corona natural per decorar el balcó.

Una de les novetats d’aquesta jornada de Castelló + Sostenible és que els assistents podran gaudir de l’original exposició de vestits de dona ‘Esclat de Natura’, dissenyats de manera ecològica.

La campanya Castelló + Sostenible que organitza la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental dirigida per Sara Usó, ofereix un dissabte al mes jocs, tallers i activitats enfocades a educar i crear consciència en els més petits en la cura i la protecció del medi ambient de manera pedagògica. Segons Usó, “Aquesta iniciativa va adreçada a un públic familiar i té com a objectiu divulgar hàbits respectuosos amb el medi ambient des d’una doble perspectiva, lúdica i didàctica, a través de tallers pràctics, jocs educatius i una zona didàctica”. Es pot consultar tota la informació necessària en www.castellomessostenible.com.