La Cadena Cope entregarà demà dimarts 13 de juny els primers premis TurisCope de Castelló

516

Els I Premis TurisCope de la província de Castelló, que atorga la Cadena Cope i que reconeixen la tasca d’institucions, empreses i particulars en favor del sector turístic, es lliuraran aquest dimarts, 3 de juny, en un acte que se celebrarà, a partir de les 19.30 hores, a les instal·lacions del CDT del Grau de Castelló.

TurisCope és un espai dedicat a l’actualitat turística que cada divendres a partir de les 12.30 hores s’emet a Cope Castelló presentat i dirigit per Raúl Puchol.

deu premiats
La relació completa dels premiats en les diferents categories és la següent:

* Promoció turística de la ciutat de Castelló:
Aeroclub de Castelló per projectar, amb les seves diferents i múltiples activitats,
la imatge de la ciutat de Castelló en el conjunt d’Espanya.

* Valor excepcional:
Thalasso hotel Termes Marines el Palasiet de Benicàssim per compaginar perfectament la salut i el descans en un entorn paisatgístic privilegiat.

* Turisme inclusiu:
Rutes turístiques inclusives de COCEMFE per garantir l’gaudi dels elements turístics a les persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat.

* Difusió turística:
Sèrie televisiva “Xiringuito de Pepe” per potenciar i fer arribar a milions d’espectadors dels atractius turístics de Peníscola i d’altres poblacions del Baix Maestrat.

* Trajectòria empresarial:
Marina d’Or, Ciutat de Vacances pels seus 25 anys de trajectòria que l’han convertit en un dels principals referents turístics en el conjunt de tot Espanya.

* Divulgació turística:
Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa per ser, durant 20 anys, una obligada i fonamental cita per als professionals del sector turístic tant de l’àmbit empresarial com acadèmic.

* Turisme d’Interior i de Salut:
Fundació de Turisme de Montanejos per promoure tota mena d’activitats impulsades a convertir Montanejos en el referent del turisme d’interior de la Comunitat Valenciana.

* Turisme de Costa i Festivals:
Ajuntament de Benicàssim per compaginar el manteniment impecable del seu turisme de sol i platja amb tota la sèrie de festivals que s’acosten a aquesta població tant visitants nacionals com internacionals.

* Desenvolupament Turístic:

Ajuntament de Culla per fomentar tot un seguit d’atractius i recursos turístics com el Parc Miner, l’Observatori Astronòmic, diverses recreacions històriques o el futur museu de la Ruta dels Templers.

* Projecció Turística Nacional

Associació Els Pobles més Bonics d’Espanya, de la qual formen part els municipis castellonencs de Morella, Peníscola i Vilafamés, per la seva intensa tasca de promoció a tot el país dels petits municipis, especialment els de zones rurals.