Juanita Tejedo Garcia sirà la pregonera de la setmana santa de Borriana, d’aquest any

547
La Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa de Borriana ha anunciat que Juanita Tejedo García serà la pregonera aquest any de les celebracions, en un acte que tindrà lloc el 21 de març a la tarda a la Parròquia del Carme del Port i que comptarà també amb l’actuació de la Coral Borrianenca.

La presidenta de la Junta, Isamer Blasco i la pròpia Juanita Tejedo, es van reunir recentment a l’Ajuntament amb el regidor de Cultura, Enrique Safont, qui va donar l’enhorabona a la pregonera i conversar amb les dues sobre les dates i els actes de la Setmana Santa de Borriana.

Juanita Tejedo, de fortes conviccions cristianes, és una dona molt vinculada a la seva parròquia, sempre disposada a ajudar els més necessitats, i és molt coneguda a Borriana per haver estat la primera dona regidora de l’Ajuntament després de la recuperació de la democràcia, al mandat 1979-1983 i representant a UCD; i per haver estat reina fallera de la ciutat en 1963. L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, li va dedicar un homenatge amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora a l’any 2009.