José Morales (Jugador del LlevantUD) “Estic amb moltes ganes i il·lusió per començar la temporada”

452
José Morales ha comparegut avui en roda de premsa, després de les primeres sessions d’entrenament a la Ciutat Esportiva de Bunyol, i no ha amagat les ganes i il·lusió amb què encara la temporada 17-18. “Estic amb moltes ganes i il·lusió per començar la temporada i retornar l’afecte que rebo de l’afició”, ha comentat.

“Encaro la temporada com les anteriors, amb molta il·lusió, moltes ganes de tornar a veure a l’equip en la màxima categoria. En el personal, vull seguir aportant el que tinc, el treball, el sacrifici “, mentre que en el col·lectiu no dubta que l’objectiu és” la salvació “.
Pel que fa als primers dies de treball ha assegurat que “estem adaptant-nos a poc a poc al que ve sent el treball habitual de pretemporada. Hem arribat força bé tots i intentem posar-nos en forma al més aviat possible. Segons vagin passant els dies i anem jugant amistosos anirem agafant confiança amb la pilota, que cal per a aquesta competició “.

Pel que fa a les altes temperatures que es registren en aquests dies de Juliol, té clar que “cal adaptar-se a tot tipus de clima. Per el poc que portem està sent bastant intens i va bé per agafar ràpid el to muscular i sobretot, aquestes primeres agulletes, que es passin el més aviat possible “