José Campaña (Migcampista del LlevantUD) “Amb humiltat s’aconsegueixen les coses”

489
José Campanya ha comparegut davant els mitjans en el segon dia de proves mèdiques per al planter granota dirigit per Juan Ramón López Muñiz.

El migcampista granota deixat constància de la idea de la plantilla per a la temporada 17-18; “Amb humilitat s’aconsegueixen les coses i, si seguim en la mateixa línia de l’any passat, aconseguirem fer una gran temporada”,

“L’objectiu de l’any passat era sí o sí l’ascens, es va aconseguir amb escreix, aquest any demanem començar amb una victòria a mínim i el que pretenem és la salvació i quedar el més amunt possible”, ha afegit. A més, té clar que la clau serà “adaptar-nos i treballar com vam fer l’any passat, vénen companys nous, integrar-los el més ràpid possible. Aquí som una família dins i fora del vestidor i cal treballar com l’any passat”.

Preguntat pel fitxatge d’Antonio Luna, ha reconegut que va animar el lateral esquerre a signar pel Llevant UD quan aquest li va demanar referències. “Sabíem que es quedava sense contracte, tenia l’al·licient de tornar a casa perquè el Sevilla estava interessat però no es van donar les coses. Li vaig dir que anava a estar com a casa, que no li anava a faltar de res, que això era com una família i anava a estar bé “, ha confessat.