José Antonio Colomer guanya l’edició d’aquest any del concurs de fotografia taurina d’Almassora

688
José Antonio Colomer Sanahuja s’ha alçat amb l’edició 2015 del concurs de fotografia taurina convocat per l’Ajuntament d’Almassora a través de la regidoria de Festes. La seva obra, “La Estirada”, ha aconseguit obtenir la major puntuació d’un jurat que ahir es va donar cita a la Junta Local de Festes. Presidida per l’alcalde d’Almassora, Vicente Casanova, els membres del tribunal van deliberar durant més de mitja hora per finalment atorgar primer premi i accèssit.

Tal i com ha assenyalat el primer edil, “els dos premiats són coneguts del certamen i repeteixen guardons”. D’entre 14 fotografies, “La Estirada” del castellonenc José Antonio Colomer es va imposar a la resta i va ser per a José Joaquín Munt Montesinos l’accèssit, amb el seu “Mirades infantils”.

La decisió del jurat es coneix el mateix dia en què es va fallar el cartell de festes de Santa Quitèria. Un jurat que, per al cas del concurs de fotografia taurina, va estar compost, entre d’altres, per José Claramonte, Javier Navarro, Raúl Navarro, Paula López, Vicente Ibáñez i Juan Luis Marín, així com pels edils Vicente Bernat i Arturo Soler.

Cal assenyalar que els premiats s’han alçat amb un premi de 300 euros, per al primer premi, i un accèssit dotat de 200 euros, que es lliurarà al segon classificat. Així mateix, les obres, al costat dels cartells de festes, s’exhibiran en una exposició que forma part de la programació festiva de Santa Quitèria.