Jornades de cuina del llagosti a Vinaros

499

partir d’avui 14 de juliol i fins al 31 d’agost, Vinaròs acollirà un any més una de les cites més importants del seu calendari gastronòmic: les Jornades de la Cuina del Llagostí, que enguany celebren el seu desè aniversari.

Durant la seva presentació oficial, el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha agraït la implicació dels set restaurants de la localitat que oferiran menús especials amb el llagostí de Vinaròs com a protagonista.

L’ampli ventall de possibilitats inclou des de propostes més innovadores, com les piruletes de llagostí arrebossades amb cornflakes, a altres més tradicionals de la nostra cuina, com l’arròs caldós amb llagostins.

En el marc d’aquestes jornades, que es realitzen coincidint amb el VIII Tapatour del Llagostí de Vinaròs, s’han organitzat també diverses visites guiades a la subhasta de peix, al port i al mercat municipal (27 de juliol i 24 d’agost), així com al santuari de la Misericòrdia, a les oliveres mil·lenàries i al poblat iber (17 d’agost).

Un altre dels esdeveniments destacats dins d’aquesta programació serà, com ja és tradicional, la Festa del Llagostí, prevista per al proper 10 d’agost. Les persones interessades a participar en qualsevol d’aquestes activitats, ja poden trobar el programa informatiu a la Tourist Info local oa les xarxes socials.

“Com a novetat, el programa s’ha editat aquest any en tlangostinosres idiomes: valencià, castellà i francès, per facilitar la difusió d’aquesta informació als turistes francòfons, els quals representen un percentatge important de les visites que vam rebre en aquesta època de l’any” , ha destacat el regidor. Els restaurants participants en aquesta edició, ha recordat, són: el Bergantín, L’Illa, Miramar, Nou Parada, Rafel El Vidrier, Hotel Terol i Vinya D’Alòs