Jorge Ureña i el relleu de 4 × 200 del Platges acaba la temporada Indoor segon en el rànquing mundial

479
Un cop acabada definitivament la temporada d’atletisme en pista coberta, diversos atletes del Playas de Castelló han acabat aquesta temporada a les primeres posicions tant del rànquing mundial com del de Europa.

Sens dubte els més destacats han estat Jorge Ureña, Yunier Pérez i el relleu femení del 4 × 200. L’especialista en proves combinades Jorge Ureña ha aconseguit acabar en la 2a posició, tant del rànquing europeu com del mundial amb els 6.249 punts realitzats en el Heptatló celebrat a Praga durant una trobada internacional en què va participar defensant a la selecció espanyola; si tot va per bon camí, aquest estiu podrem veure a Jorge entre els millors en el decathlon del Campionat del Món que tindrà lloc a Londres durant l’agost.

D’altra banda el velocista Yunier Pérez, que segueix esperant la seva nacionalització i poder participar en grans esdeveniments amb la selecció espanyola, ha acabat en la 5a posició del rànquing mundial i 1r d’Europa i ha tingut uns mesos hivernals impressionants, vencent en totes les grans reunions europees; llàstima que no va poder ratificar el seu estat de forma proclamant-se Campió d’Europa a causa de les traves burocràtiques que està tenint per obtenir el passaport espanyol.

Menció especial per a les joves velocistes de l’equip que han acabat la temporada a la 2a posició del món en el relleu de 4 × 200 amb 1,37,17, només per darrere de l’equip alemany del LG Olimpia de Dormunt (1,36,17 ) i per davant dels equips italians del CSEsercito i CS Carabinieri i de l’equip d’USA de la Duke Univerity de Carolina del Nord que és el 5è en aquest rànquing mundial. A més l’equip castellonenc va estar integrat per quatre atletes molt joves: Andrea Verdú 18 anys, Paula Sevilla i Lara Gómez de 19 anys, sent la més “veterana” Paloma Deu amb 23 anys.

També caldria destacar a Daniel Andújar a 800, acabant el 9è d’Europa i el 16 del món; el velocista de 400 Samuel García, 8è deEuropa i 24 del món; Pau Torrijos en triple salt, sent el 10è d’Europa i 19 del món amb 16,77; Daniel Rodriguez en 200 amb el seu 10è lloc de Europa amb els 21,01 realitzats en el Campionat d’Espanya; el saltador d’altura Miguel Ángel Sancho que ha acabat el 14è d’Europa amb 2,25 i finalment el valiste Yidiel Contreras que ha acabat en el lloc desè setè d’Europa.