Jordi Julià “‘Incorporar un gos policia no soluciona els problemes que pateixen els funcionaris dedicats a la seguretat del nostre poble”

478
Compromís per la Vall ha manifestat, a través del seu portaveu i candidat a l’alcaldia, Jordi Julià, d’incorporar un gos policia no soluciona els problemes que pateixen els funcionaris dedicats a la seguretat del nostre poble. Julià ha dit que “la mania per fer-se fotos amb coses de l’alcalde s’acosta al ridícul. S’ha incorporat un gos policia a la plantilla i s’ha venut com si valgués per deu agents .

En opinió de Compromís mentre l’alcalde es promociona fent-se fotos amb el gos la policia local continua amb una plantilla ridículament curta comparada amb les de poblacions similars i amb unes limitacions que impedeixen als professionals fer bé el seu paper“. El portaveu de Compromís ha afegit: si el que es vol es que la policia local pugui treballar millor el que cal és augmentar una plantilla curta, treure la limitació de quilòmetres per dia als cotxes policia i fer complir les denúncies dels agents .

Des de Compromís s’ha demanat serietat a l’alcalde i que treball de veritat per millorar la seguretat de la Vall, on últimament es multipliquen robatoris i atracaments. Julià ha acabat dient que “la feina dissuasori del cotxe de policia passant pel carrer és clau per evitar robatoris. Augmentar el nombre d’agents faria que poguessin treballar molt millor. Amb la mateixa població mentre que Borriana té més de 90 agents a la Vall tenim poc més de 40 agents i un magnífic gos. Si el que vol és dignificar el treball de la policia el primer que ha de fer l’ajuntament és donar-los recursos humans, assegurar que els seus sancions no cauen en paper mullat per interessos familiars o polítics i dotar-los de mitjans per millorar de veritat la nostra seguretat .