Joel Campbell “Crec que em vaig a adaptar molt be al Villarreal CF”

523

Un nou groguet. El migcampista costa-riqueny Joel Campbell va ser presentat avui pel president Fernando Roig a les portes de la Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real, on es van reunir més de 300 aficionats del Submarí per donar la benvinguda a l’extrem cedit per l’Arsenal FC.

Durant l’acte, el centreamericà es va fotografiar, va signar autògrafs, va repartir regals entre els presents i es va mostrar molt il·lusionat amb la seva arribada a un Submarí en el qual considera que pot encaixar d’allò més bé. “Estic molt il·lusionat amb la meva arribada al Vila-real i amb moltes ganes de començar aquesta nova etapa esportiva de la meva carrera. Tothom sap que el Vila-real és un gran club. Molta gent m’ha parlat molt bé i el primer va ser Santi Cazorla, que em va ajudar a decidir-me a l’hora de venir aquí. Per la meva estil de joc, crec que em puc adaptar molt bé a aquest equip. Vinc a Vila-real amb la intenció d’ajudar en tot el que pugui i de tenir minuts “.

Quant a la seva incorporació, el centreamericà ja ha estat inclòs en la convocatòria de Copa del Rei contra el Getafe (matí, 20.00 hores, Coliseum Alfonso Pérez) i va destacar que es troba preparat per jugar quan sigui necessari. “Ja porto tres dies aquí i el club em sembla una gran família. El vestuari m’ha acollit molt bé, amb molt d’afecte entre els companys, es nota que hi ha un gran grup. Jo em trobo bé físicament, pel que estic per jugar quan l’entrenador ho consideri oportú. Vaig a donar el 200 per cent i tant de bo pugui agradar a l’afició amb el meu futbol. A més, ja conec la Lliga Espanyola i crec que això és un avantatge a l’hora d’adaptar-se al joc que es practica aquí “.

Sobre el Submarí, Campbell va reconèixer sentir admiració per l’aposta futbolística de l’equip dirigit per Marcelino García Toral: “És un equip ofensiu, que tracta bé la pilota i té molta personalitat. El Vila-real intenta ser protagonista i busca la victòria a qualsevol camp. Aquesta és una aposta que m’il·lusiona molt “.

Per la seva banda, el president del Vila-real, Fernando Roig, ha destacat que la incorporació de Campbell suposa un reforç necessari i de luxe per als grocs. “És un futbolista que ens pot ajudar molt en aquesta segona part de la temporada i jo estic convençut que així serà. Estem molt satisfets amb la seva decisió i segur que ens donarà moltes alegries, tots sabem que és un gran jugador i ho va a demostrar “, ha sentenciat.