Jason (Jugador del Llevant) “El Reus ens posarà les coses dificils”

116
Dificultat suprema adverteix Jason quan se li qüestiona pel duel de diumenge que des de les 20:00 hores a l’Estadi Municipal de Reus adscrit a la jornada tretzena de la competició de lliga. “El Reus ens posarà les coses difícils com han fet fins ara tots els equips”, aclareix ressaltant la complexitat que comporta cada rival en cadascuna de les confrontacions de Laliga 1 | 2 | 3. En aquest sentit, el calendari no concedeix treves, ni un possible respir. “Serà un partit molt competitiu. Serà igual de complicat que ho són tots a Segona Divisió “.

L’atacant augura semblances amb el duel del passat cap de setmana davant el Getafe. Del següent adversari que estableix el full de ruta del campionat accentua la velocitat amb la qual es replega i el constant esforç físic que aboca durant la totalitat dels noranta minuts reglamentaris. És un equip intens i fort. “Com ens ha dit l’entrenador serà un partit semblant al del Getafe. Són equips que recorren molts quilòmetres en el partit, és un equip que es replega molt ràpid i que ens costarà bastant fer-li mal en aquest aspecte “.
Jason torna a un dels seus escenaris favorits des de la seva conversió en futbolista professional. L’Estadi Municipal de Reus alerta seus sentits i posa en marxa els seus records personalitzats com a seqüela de la diana aconseguida en la seva etapa com a futbolista del Vila-real. “És un dels gols favorits de la meva carrera i tornar a aquest camp és alguna cosa especial. No estaria malament tornar a repetir i guanyar òbviament amb un gol així “. L’acció es manté inamovible. “Jo estava obert en banda esquerra. Sergio Marcos obre a banda amb un canvi d’orientació. Encaro al lateral, em vaig cap al centre i no m’ho penso. La pilota entra com entra “, rememora amb un somriure als llavis.