Jaouad Oumellal i Fátima Ayachi han guanyat la 8ª Volta a Peu del Levante U.D.

472

Més de 4.500 persones han participat aquest matí a la 8a Volta a Peu del Llevant U.D, darrera cursa del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal. Una prova amb un caràcter especial ja que finalitza al Ciutat de València, estadi del Llevant U.D, i en la qual el Serrano Club d’Atletisme ha fet doblet amb les victòries en categoria masculina i femenina.

Jaouad Oumellal s’ha proclamat vencedor de la prova, després de creuar l’arc de meta en un temps de 16:31. Amb sis segons de diferència ha arribat Chaoui Amine (16:37), de la Mediterrània, mentre que la tercera plaça ha estat per al seu company de club Fouad Benzeroual, que ha detingut el crono en 16:44.

En fèmines, la més ràpida ha estat Fàtima Ayachi, també del Serrano Club d’Atletisme, que ha completat els 5.760 metres del traçat en un temps de 19:13 i suma la seva quarta victòria en el Circuit. María José Casinos i Sheila Simao han estat segona i tercera, en finalitzar en 19:18 i 19:31, respectivament.

Amb la Volta a Peu al Llevant UD s’acomiada el Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València fins després de l’estiu. Tornarà al setembre amb la 41a edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, la prova més veterana de les deu que componen el Circuit.
Aquest Circuit està organitzat per laFundación Esportiva Municipal i compta amb el suport de Divina Pastora Seguros, que, amb el patrocini de més de 900 curses populars en els darrers anys, s’ha convertit en l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.