Jägermusic amb Les Arts PRO

469

La col·laboració del Festival de les Arts amb el programa Jägermusic permetrà presentar al festival artistes d’estils molt variats com ara One Path, Ocellot, Alien Tango, The Zephyr Bones, Tversky i The Suicide Of Western Culture. Jägermusic és el programa de grups emergents i suport a l’escena underground estatal que ofereix Jägermeister.

València, 18 de maig de 2017. El programa musical de Jägermeister renova l’aposta a Les Arts PRO costat de Festival de les Arts. La col·laboració permetrà que Jägermusic programi la totalitat de la jornada prèvia del festival amb 6 bandes que col·laboren habitualment en el seu programa de grups emergents, donant suport a l’escena underground a Les Arts PRO, el proper dijous 8 de juny. Aquesta jornada itinerant tindrà lloc a l’edifici Veles e Vents, a la Marina de València i l’entrada serà gratuïta fins a completar aforament.

Les Arts PRO és l’avantsala del festival que ens preparés en cos i ànima per l’experiència que es viurà en les dues jornades posteriors. Músics, il·lustradors, fotògrafs, dissenyadors i artistes de diferents disciplines es donaran cita una edició més en aquest dia artístic gourmet.

A la vora del mar Mediterrani i dins el diàfan edifici del Veles e Vents, els assistents podran gaudir de forma gratuïta de les actuacions d’artistes de la factoria Jägermusic, com són One Path, Ocellot, Alien Tango, The Zephyr Bones, Tversky i The Suicide of Western Culture.

ALIEN TANGO
El murcià Alberto García Roca es posa al comandament d’aquest projecte que combina altes dosis de psicodèlia, glam pop, funk, surf i fins a música hindú, amb una màgica posada en escena que gaudeix de molt aire teatral i que no deixa a ningú indiferent amb seva estètica retro-futurista i una mica àcida.

Ocellot
El seu actual formació com a quintet ha aconseguit convertir-se en una de les promeses musicals de l’escena nacional underground gràcies al seu pop psicodèlic contemporani, del que deixen en clara mostra en el seu segon treball “Jelly Beat”. Pots unir-te als seus ritmes ballables que juguen entre el dub o la música africana que es transforma en gairebé hipnòtica.

THE SUICIDE OF THE WESTERN CULTURE
El seu segon i últim treball “Long Live Death! Down With Intelligence!” ha consolidat a aquest duo, que va començar a crear les seves cançons a força de teclats de joguines i pedals en una habitació de Londres, com la nova proposta de l’electrònica i no només a nivell nacional, sinó que singles com “Still breathing but already dead “els han catapultat a l’escena internacional del dance-rock per actuar en festivals com SXSW o The Great Escape.

THE Zephir BONES
Els artistes que formen aquest projecte, 03:00 xilens i un català, dediquen la seva vida a la música i compten ja amb dos treballs publicats ( “Whishes / Fishes” i “Black Lips b / w Surrounded by Sunflowers”). Sota el mític segell La Castanya, van a posar-te a ballar amb el seu pop psicodèlic amb cert toc californià.

TVERKSY
Alan Rodríguez i Xavier Paradis, els creadors d’aquesta combinació de música electrònica retro-futurista de base instrumental i sintetitzadors analògics, es revelen en directe amb una faceta multiinstrumental que convida a omplir la pista de ball amb la seva electrofunk còsmic d’aire francès.

ONE PATH
El productor i vocalista Javier Bilbao, que va ser membre de Infinitum i participant de la RBMA Bass Camp Madrid 2015, es llança en aquest projecte personal amb la publicació dels seus EPs “Now Or Never” i “New House”, i l’àlbum “Sempre Parriba “que va ser considerat com un dels millors discos nacionals per diversos mitjans online.

Pots consultar més info dels participants en http://www.jagermeister.es/es-es/jaegermusic/