Ja es coneixen les dates en què se cel.lebraràn les diferents proves de la campanya d’esport popular 2015

434
El Consell Municipal d’Esports (CME) de l’Ajuntament de Vinaròs ha donat a conèixer les dates en què se celebraran les diferents proves no competitives de la campanya d’esport popular 2015.

La primera cita serà el dissabte, 18 d’abril, amb la celebració de la festa de l’esport local, una celebració que caràcter bianual des d’aquesta legislatura i que pretén oferir un reconeixement a totes aquelles persones que dediquen la seva vida a l’esport.
Diumenge, 26 d’abril, se celebrarà la marató popular mentre que el 14 de juny, també diumenge, serà el torn per al dia de la bici. La patinada popular es trasllada fins al 19 de juliol mentre que el 8 d’agost se celebrarà la segona edició del 10K nocturn Llangostí de Vinaròs. La campanya d’esport popular finalitzarà el 18 d’octubre amb la celebració de la caminada popular.

L’edil d’Esports de l’Ajuntament de Vinaròs, Luis Adell, manifestava després de donar a conèixer el calendari de proves que “amb aquestes proves no competitives des de l’Ajuntament pretenem fomentar la pràctica esportiva entre tots els vinarossencs per seguir fomentant els hàbits de vida saludable“.

Cal recordar que l’any passat més de 4.300 persones van prendre part de les diferents jornades, una xifra que va superar àmpliament als participants de l’any 2013 i que en el present any es pretén, com a mínim, consolidar.

Finalment, Adell ha agrait també a tots eles col.laboradors i empreses que s’impliquen en aquestes jornades i que permeten oferir un ampli ventall de possibilitats esportives.