Informació relevant referent a l’Arenal Sound 2017

555
La Conselleria d’Obres Públiques ha autoritzat en un informe favorable la ubicació del festival a l’esplanada del port, tal com venia celebrant des de la seva primera edició. En aquesta ocasió, l’esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost i fa ja més de dos mesos que es van esgotar tots els abonaments. Serà la setmana que ve quan surtin a la venda els tiquets d’acampada, que els usuaris podran adquirir sabent que tots els escenaris estaran ubicats al costat del mar. El dimecres 21 de juny a partir de les 18: 00h es podran comprar els tiquets d’acampada Arenal, a peu de platja i situat al costat del recinte de concerts, i el dijous 22 de juny a partir de les 18: 00h sortiran a la venda els tiquets d’acampada Malva-rosa, a 15 minuts caminant del recinte de concerts i només a 3 minuts utilitzant el servei de transport Sounder Bus. Un dia després, el divendres 23 de juny serà el moment per a poder adquirir la resta de serveis: Glamping, Kit estalvi, Sounder Bus i Promo Tuents by Tuenti.

Pel que fa a la programació musical, encara queden artistes per confirmar i ja podem avançar que el proper divendres 23 de juny s’anunciarà un DJ del Top 20 de la revista Dj Mag, i uns dies més tard es completarà el cartell amb més artistes que es s’uniran a la vuitena edició d’Arenal Sound. El cartell per dies ja s’ha publicat i el dijous 3 d’agost és un dels dies més potents amb les esperades actuacions de Martin Garrix, Bastille, Jonas Blue o Lori Meyers; el divendres 4 d’agost està reservat per a la primera actuació a Espanya d’Icona Pop, Fedde Le Grand, Jake Bugg o Sidonie; la jornada de dissabte ens portarà grans moments amb Amaral, Iván Ferreiro i Sam Feldt entre d’altres: i diumenge es tancarà la porta gran amb Clean Bandit, Yellow Claw, Kase.O o Rayden.

La música torna a la vora del mar i milers de sounders esperen ja ansiosos que arribi l’1 d’agost per aterrar a Borriana i gaudir de la major experiència de l’any.