Herminia Montis “EU Vall d’Uixó denuncia que l’ascensor de la llar Sagrada Fmilia porta més d’una setmana trencat

597

Herminia Montins (La regidora del Grup Municipal d’Esquerra Unida) ha denunciat que l’ascensor de la Llar Sagrada Família porta més d’una setmana trencat, creant molts problemes de mobilitat i desplaçament dins de la residència de majors.

Així mateix, segons assenyala Herminia Montis “Fa més d’una setmana que l’ascensor de la residència està trencat i no sabem per què el govern de Clavell i de Sánchez tarda tant a reaccionar. El fet que l’ascensor estiga fora d’ús està creant molts problemes de mobilitat a les persones residents, la majoria d’elles molt dependents i que necessiten un gran recolzament per a moure’s i per a desplaçar-se d’un pis a un altre, perquè la majoria d’habitacions estan al pis de dalt i el menjador i la sala de rehabilitació estan a la primera planta i a la planta baixa respectivament. El fet que estos serveis estiguen en diferents plantes de l’edifici fa que els residents estiguen sent desplaçats a mà, pels mateixos treballadors i treballadores i personal voluntari extern del centre, que no té qualificació ni preparació per a dur a terme eixa tasca amb persones majors dependents”.

“A més de tots els problemes que ja tenia la Llar i que el PP de Clavell es nega a reconèixer, ara ens trobem amb el problema de que no són capaços de gestionar de forma ràpida una avaria en l’ascensor que és vital per al correcte funcionament del servei, que està creant més dificultats al personal treballador i a les persones majors que viuen allà”, ha afegit.

Finalment, Herminia Montins assenyala que “Esquerra Unida ens comprometem a afrontar els problemes de la Llar Sagrada Família i resoldre’ls de veritat, per a gestionarla com es mereixen els residents i treballadors, amb un servei de qualitat i ben gestionat des del diàleg amb totes les parts implicades en el seu bon funcionament”.