Guanyem Castelló posposa la recerca d’un nou nom per a la seva candidatura municipal

510
Guanyem Castelló va celebrar divendres passat la seva 9a assemblea ciutadana on es va acordar posposar la recerca d’un nou nom per a la candidatura municipal.
A més, es va acordar que la política lingüística de la candidatura serà multilingüe per buscar la implicació de la ciutadania nouvinguda a Castelló, es va acordar el mètode democràtic per desenvolupar el programa electoral (que haurà d’estar llest a finals de març) i es van escollir a les 5 persones que formaran la comissió electoral de les primàries.

La candidatura municipal afrontarà al març un mes clau, amb el procés de primàries i el desenvolupament del programa. La 9a assemblea de guanyem nomenar a les 5 persones que vetllaran per la democràcia i la transparència del procés de primàries des de la comissió electora, i va acordar que el cap de setmana del 21 i 22 de març se celebraran unes jornades programàtiques obertes a la ciutadania on s’acordarà el programa electoral.

Poques hores abans de la 9a assemblea de guanyem Castelló, el Ministeri d’Interior va inscriure guanyem Barcelona en el registre de partits polítics, atenent així la denúncia d’apropiació idebida de l’agrupació d’Ada Colau cap a qui l’havia registrat amb fins lucratius. En saber, l’assemblea de guanyem Castelló va decidir posposar el canvi de nom i consultar a l’àrea jurídica de guanyem Barcelona per saber en quina situació jurídica es troba la marca guanyem a la resta de l’estat.

A més de la nomenclatura, el programa i la comissió electoral; la 9a assemblea de guanyem Castelló va acordar adoptar una política multilingüe que difongui també en àrab, romanès o xinès per intentar per intentar implicar els nouvinguts a la ciutat, encara que sempre donant prioritat al valencià.